Heeft u interesse om uw persoonlijke leven en/of dat van uw gemeenschap te transformeren?

ANBI verplichtingen

We willen de aanwezigheid en de kracht van God zien werken in de nood van ieder mens persoonlijk èn in de systematische uitdagingen van maatschappij en wereld, daarom wordt Transform our World Nederland door de Nederlandse Staat aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). ANBI’s hebben een maatschappelijke functie. Vandaar dat voor ANBI’s diverse fiscale voordelen gelden.

Transform our world Nederland heeft de ANBI-status

De ANBI-status heeft tot gevolg dat wij geen belasting hoeven te betalen over donaties. Het geld dat je schenkt, kunnen wij dus volledig gebruiken voor ons werk. Andersom kan de ANBI-status ook voordelen opleveren voor jou als donateur. Bekijk meer informatie over geven met belastingvoordeel.

Officiële gegevens Transform our World Nederland

Een ANBI moet volgens de Nederlandse regelgeving over de volgende gegevens beschikken:

Handelsnaam

Transform our world Nederland, TOWN, Transform our World Netherlands, TOWNcrier

Fiscale nummer of RSIN

858059940

KVK - Nummer

69904065

Vestiging

Ons kantoor is gevestigd op:

Garderenseweg 259
3852NH Ermelo, Nederland
Tel: 0577407600

Doelstelling

De aanwezigheid en de kracht van God zien werken in de nood van ieder mens persoonlijk en in de systematische uitdagingen van maatschappij en wereld.

about-10

Jaarverslagen & Jaarrekening

Waar hebben we hulp geboden? Wat hebben zij bereikt in deze moeilijke crisis jaren? En hoe financiert Transform our World Nederland haar projecten? In ons jaarverslag geven we inzicht in de geldstromen en een beknopt overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen projectjaar.

Jaarverslag 2022

2022 was een zeer moeilijk jaar en vanuit menselijk perspectief belooft 2023 er niet beter op te worden. Op dit moment hebben we te maken met 31 crisissen,onderverdeeld naar 4 hoofdgroepen:

Planetaire kwetsbaarheid;
westers machtsverlies;
nationale verdeeldheid;
individueel betekenis tekort.

Maar God heeft de touwtjes in handen en uiteindelijk zal Hij wat de duivel van plan is ten kwade, gebruiken voor Zijn uiteindelijke welzijn, en hiervoor zal Hij ons, Zijn Ekklesia, gebruiken. Jezus was volkomen duidelijk: “Ik zal mijn Ekklesia bouwen – mijn volk – en de Poorten van Hades zullen het niet overweldigen.” Een nieuw ontwaken zal aanbreken.

Jaarverslag 2021

We zijn de Heer zo dankbaar voor de machtige werken die Hij heeft gedaan in 2021 en de nog grotere werken die Hij naar verwachting zal doen in 2022, het jaar van perfecte goddelijke visie.
De Heer leidde ons dit jaar opnieuw de boodschap Jesaja 58:12 te bestuderen —

“Je eigen mensen zullen weer opbouwen
wat al eeuwenlang verwoest ligt;
fundamenten, door vroegere generaties gelegd,
zullen weer worden hersteld.
Dan zal men je noemen
Hersteller van muren, Herbouwer van straten.”

We zijn al meer dan 2 decennia in de bediening en door de genade van God hebben we de hand van God krachtig kunnen zien bewegen. Maar dit jaar is veel meer dan alles wat we eerder hebben geproefd. Bereid je voor om getransformeerd te worden, zodat God jou zal gebruiken om de wereld te transformeren die Zijn herstellende kracht en genade zo hard nodig heeft…