gewone mensendoen buitengewone dingen

We willen de aanwezigheid en de kracht van God zien werken in de nood van ieder mens persoonlijk èn in de systematische uitdagingen van maatschappij en wereld.
Wie zijn wij?

Het Internationale TransformOurWorld Network is een samenwerkingsverband van mensen uit de maatschappij en mensen in een bediening in geestelijk werk die samenwerken om onze wereld in een betere plaats te veranderen.

De School van Transformatie

Ekklesia Groepen

Persoonlijke geloofsgroei

Transformatie begint met gebed

Play Video

Bidden met impact verandert de geestelijke atmosfeer

Weet je hoe groot de impact van een zegenend gebed is? Het verandert het geestelijk klimaat in jouw omgeving! Een zegen die je namens God uitspreekt kan namelijk niet verbroken worden, maar zal Gods Geest de ruimte bieden om in het leven van die ander aan het werk te gaan zodat mensen de weg terug naar God vinden en zijn Naam verheerlijkt wordt.

Transfomatie Brengen.Doe Jij Mee?

Hier is hoe u betrokken kunt raken en een verandering teweeg kunt brengen

Steun ons! Uw hulp telt

zeer moeilijk jaar en vanuit menselijk perspectief

Zie ons ANBI Jaarverslag voor 2022 - Mensen aanmoedigen om een verschil te maken op de plaats waar zij wonen, verblijven en werken, de plaats waar God hen heeft geplaatst.

opbeurende verhalen & recensies

Deelnemers en donateurs delen hun verhaal en groei met God waarbij TOWN hen kon helpen.

“Een echte ‘’eyeopener’’!
Ik start mijn dag nu heel anders; Ik bid in vrede in eindig de dag in vrede en wandel veel meer in de rust. Ik ben er bewust van dat De Heer er voor mij is. Niet meer vanuit mijn eigen kracht maar echt uit Zijn kracht!”

Deelnemer

“Ik Ben er zo blij mee mij aangemeld te hebben voor de cursus. Dit is het beste wat mij overkomen is voor dit jaar! Ik zal zeker weer deelnemen mocht er een vervolgcursus zijn. Ik heb hier enorm veel kracht uit kunnen halen.”

Deelnemer

“De School van transformatie heeft ons diepere gedachten gebracht waarbij wij nog meer afhankelijker gesteld worden van De Heer, en beseffen de diepgang wat God met ons wil.”

Deelnemer

“God Heeft zo door ons heen gewerkt, Dat we de zegen van God mogen ervaren en door mogen geven aan anderen. Erg fijn dat we dit samen als groep mochten ervaren en uitdelen aan eenieder; Is erg bijzonder!”

Deelnemer

“Siebe gaf aan; ‘’Vraag God om jou te gebruiken’’ Dit sprak mij erg aan! De volgende dag al werd ik meteen ingezet Door God! Ik stel mijzelf beschikbaar en God gebruikte mij meteen!”

Deelnemer

“Ik werd erg aangevallen op mijn zorgen, zorgen over mijn toekomst, financiën en voor mijn gezin. Maar heb geleerd deze Zorgen onder de voeten van Jezus te brengen, hierdoor ervaar ik rust, gunst en blijdschap over mijn leven mijn gezin en op het werk. ”

Deelnemer

“Wat ik echt geleerd en toegepast heb, is elke dag Gods woord spreken en lezen, en dat heeft mij volledig veranderd als persoon, mijn gedachten en mijn geest. Ik heb zoveel meer gemoedsrust. Hij gelooft meer in ons dan wij in onszelf.”

Deelnemer

Bekijk onze inspirerende verhalen

Relaties en merknamen